hit counter

hit counter html code

Sunday, January 30, 2011

ubah muka bagi santek


masa dok belek2..jalan dalam dunia maya ni tadi..sayer tertarik ngan gambar2 ni suma..kagum gak la tngok muka buruk jadi santek..kagum gak ngan dokter2 yang pandai modified muka siburuks ni suma..kalau la sibongkok dalam sumpah orang minyak tu jumpa ngan dokter2 yang pandai2 nih..mungkin si bongkok tu tak payah dah jadi orang minyak buat perjanjian ngan syaiton bagai...bila dipikir balik..mesti siburuks ni trauma dan fobia masa kat sekolah dulu..kena keji..kena ludah..kena maki..dan macam2 kena lagi..tapi..nama pon alkafirun..so halal haram ni susah la sikit kan..dosa ngan pahala tolak tepi..so kita yang orang islam ni haruslah berfikir beratus kali sebelum buat benda ni..Allah Taala jadikan kita mesti ada hikmahnya..suma kita je yang tak tahu..




perghh..dari muka jantan terus jadi ratu nyah



yang ni memang tebaboo lah..lebihan muffin bawah dagu tu disedut mengikut sukatan yang betul



yang ni hidong jadi kecik..ermm dah elok mancung dah..nk bg mancungkan lagi..




beliau ni memang dah santek..tapi bila dah di operet jadi macam miss universe lak dah



makcik ni memang buruks la..ahaks..tapi bila dah after..wow!wow!wow!..makan hati la sapa yang ludah dia dulu!



hat ni muka macam baru bangun tido..mcam nk pecah rumah pon ada..tapi rasa macam malas je dia ni sikat rambut..lepas operet..tngok!!! tak menanges kau tengok rupa dah jadi eva longoria????



tapi kan..macam yang dah cakap tadi la..ciptaan Allah tu tak yah la..nak ubah2..nati masuk kubur..tinggal tengkorak gak..dosa pon dapat..so..pilihan di tangan anda lah..


p/s* imej sayer ambik dari laman sesawang yang ada dlam internet ni..web hapa tah..tak ingat



2 comments:

aizat said...

hahha..yg nie mmg best....igtkn sir nak kongsi edit gmbr ke ape.....hehheh.....mmg wakanabeb la jawabnye..........huhu

apakportefeuille said...

hehehe...nti orang boring plak kalau skema sangat..hehehe..berlambak dah blog orang buat edit gmbar..so takyah pening kepala...buat je macam ni selang seli ngan gmbar2 yang dah di shoot...heheh..btq..follow ke tak lagi nih?

Post a Comment